zondag 27 mei 2007

getagged door Harriet

Getagged , door harriet.
Het was de afgelopen week wel een zeer afwijkende week , maar ik zal mijn best doen Harriet !
Wat draag je nu: Ik draag nu een spijkerbroek shirt en mijn oude sloffen. Heerlijk weer eens in schone kleren. Niet op z'n zondags. Maar als je de hele week onder de modder hebt gezeten...... HEERLIJK fris en schoon.
Twee favoriete dingen om te doen: Stempelen en de mooie kunstwerken op het internet bewonderen. Daar gaat mijn besef van tijd helemaal mee weg.
Twee dingen die je graag wilt: Tja dat het in ons gezinnetje allemaal goed gaat (gezondheid, en dat mijn kinderen opgroeien tot fijne mensen )
Dat de verbouwing al helemaal voltooid is.
Twee huisdieren die je hebt:Een poes "snoopy" 2 jaar oud een heerlijke speelse kat, en diverse pissebedden ;-(
Twee mensen die deze vragen ook invullen:Sharon en Mariska
Twee dingen die je gisteren hebt gedaan: De nieuwe kozijnen definitief besteld , en dat werd tijd ook! en nog op verjaardag visite bij mijn schoonzus. Daar hadden we deze week geen tijd voor gehad. En natuurlijk heerlijk taart gegeten.
Twee dingen die ik vandaag heb gegeten: Yoghurt met crusly , en brood met gekookt ei. Verder alleen gesnoept (van chocola en toastjes tot kaas en worst ). Geen warm eten gehad want dat doen we zondags nooit.
Twee favoriete pekken:Thuis ! Heerlijk in de computer kamer of hobby kamer, of gewoon even buiten naar de vogels en andere beestjes zitten kijken.
Twee dingen die je morgen gaat doen: Lekker uitslapen en de verjaardag vieren van mijn vriendin Dineke. Al vanaf de lagere school mijn beste vriendin. Heerlijk zulke mensen in je leven.
Twee favoriete feestdagen: Ik heb niet echt een favoriete feestdag. Vroeger toen de kinderen klein waren vond ik Sinterklaas het mooiste feest wat er was. Heerlijk die glunderende ogen vol spanning. Nu zijn hun verjaardagen voor mij speciaal. Je denkt dan altijd nog even terug aan het moment dat ze in je leven kwamen.
Twee heimelijke genoegens: Niet echt heimelijk maar zeker het kopje koffie met sigaret.
Eens lekker bij de kindersnoeppot zitten. drop/chocola
Twee dingen die me laten lachen: De humor van mijn zoon. Hoe jong ook, toch zulke scherpe opmerkingen, kan zo bij "dit was het nieuws". Lekker "geiten" met een stel meiden. En daar bedoel ik ook de stempeldagjes mee met de dames door mij getagged .
Twee dingen die ik met de post kreeg: Een rekening van het waterschap . Nou water voorlopig genoeg achter ons huis !!! :-)))))
reklame.
Zo ik ben er weer door de vragen heen en zal nu Mariska en Sharon maar eens aansporen.
gr.Grietje

zaterdag 26 mei 2007

spin en splash met modder

En op dit blubberstukje komt mijn nieuwe rubberroom !

Op woensdag t/m vrijdag zijn de palen erin gekomen. ongeveer 8,5 meter diep.
Ze zijn handmatig geboord met behulp van water !Nu nog droog.
Het werd later een hele modderpoel ! Mocht je ooit eens aan wadlopen hebben gedaan ?
Zo zag het er bij ons ongeveer uit. We zaten van top tot teen onder de klei en beton. Het was of je in de slikken stond op de wadden ! Een heel avontuur !


En op dinsdag deed de kraan de rest. Vanaf nu geen douche meer, en tijdelijk geen toilet en wasmachine. :-(

Zoals een aantal van jullie al wel weten zijn deze week zijn de bouwperikelen bij ons begonnen. Op maandag zijn diverse onderdelen eruitgehaald. (ijzer/hout/isolatie materiaal enz.)

dinsdag 8 mei 2007

kaarten

Zo grungy dat zelfs de tekst op zijn kop staat ! (per ongeluk dan ) :-))))

verjaardags kaarten



Het werd tijd om weer eens een wat verjaardags kaarten te maken.